Open manier van werken

Een fraaie tuin begint bij een vrijblijvend bezoek van ons aan de opdrachtgever. In een persoonlijk gesprek bekijken wij uw wensen en de mogelijkheden van de tuin. Met voorbeelden en foto’s laten wij u zien wat het maken van een ontwerp inhoud en welke stappen worden gedaan om tot het gewenste eindresultaat te komen. Vervolgens wordt er een schetsontwerp gemaakt waarin uw wensen worden verwerkt.
 
Deze tekening wordt op ons bureau gepresenteerd en besproken. Na goedkeuring wordt er een definitief ontwerp gemaakt, eventueel met een beplantingsplan en desgewenst een begroting van de aanleg bijgevoegd. Indien u zelf de aanleg ter hand neemt, kan ons ontwerpbureau voor projectbegeleiding zorgdragen.
AKTUEEL:
Uw coniferenhaag gaat door op tijd in te grijpen en de juiste behandeling niet dood. De hagen bij onze klanten, tientallen, staan er al jaren goed bij terwijl hagen in de naaste omgeving aangetaste plekken hebben of al dood zijn. Vraag ons hoe u lang kunt blijven genieten van uw haag!
AKTUEEL:

Winterschade zichtbaar aan planten. Veel bladhoudende (groenblijvende) struiken hebben bruine bladeren gekregen bv Laurier, Viburnum en Photinia.
Wat moet u doen?
lees meer
Voor vragen: mail of bel.Hovenier Hoveniersbedrijf Groen Groenvoorziening Hoeksewaard Piershil Tuin Tuinaanleg
Snoeien Bestrating Schuttingen Pergola Gazon Onderhoud Kwaliteit Moree Beplanting
Conno Bemesten Ontwerp Nieuw Beijerland Creatief Maatwerk Berging Schuur Prieel Vijver
Waterval Hagen Vaste planten Bomen Verlichting Advies Beplantingsplan 0186-693113
Trappen Onkruidbestrijding Ongediertebestrijding Anders Open manier ven werken
 Projecten Kreatief WaterspelUw ontvangst
in onze showroom

Meer weten?Water in de tuin
- bollen-schalen-kubus
- rots-natuur-strak

Meer weten?Welke merken gebruiken
wij in uw tuin
 
Meer weten?